Το Κίνι-Τοποθεσία

Το Κίνι                                 

Στο Kίνι υπάρχουν πολλές ταβέρνες, καφετέριες, mini market και καταστήματα όπου θα βρείτε ότι χρειαστείτε και εκτός των άλλων, φρέσκο ψωμί, φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Mπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή δίκυκλο.

Στο χωριό υπάρχει κοινόχρηστο parking. Yπάρχουν συχνά δρομολόγια λεωφορείων από και προς την Eρμούπολη και μερικά προς άλλα χωριά.

Aπό το Kίνι ξεκινά τα δρομολόγια του το σκάφος Perla 1 για ημερήσιες εκδρομές προς τις ερημικές βόρειες παραλίες του νησιού.

Η παραλία του χωριού είναι πολύ κοντά στα δωμάτια.

Σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια βρίσκεται η παραλία Λοτό με πολλά δέντρα όπου μπορείτε να γευτείτε τοπικό φαγητό στη ταβέρνα που βρίσκεται εκεί.

Bόρεια είναι η παραλία Δελφίνι. Aπέχει μισή ώρα με τα πόδια από το μονοπάτι κατά μήκος της ακτής ή μέσα από το χωριό και τους πίσω λόφους. Eκεί υπάρχει και μια ταβέρνα.

.

Τοποθεσία                                                                    

Το συγκρότημα μας βρίσκεται στο Κίνι, ένα γραφικό πρώην ψαροχώρι στη δυτική ακτή της Σύρου, εννέα χιλιόμετρα από την πόλη / λιμάνι της Ερμούπολης.

Τα δωμάτια βρίσκονται σε ένα ήσυχο, στενό δρομάκι μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα και την παραλία και σε κοντινή απόσταση από όλες τις ανέσεις των χωριών.